BitBose: инвестирование в ваше будущее


Описание проекта
Bitbose - це інвестиційна платформа з функціями банку. Проект надає можливість користуватися великою кількістю банківських послуг і дозволяє керувати своїми криптовалютними активами з більшою ступенем достовірності.
В проекте присутні майже моментальні транзакції по системі P2P між користувачами. Вся система буде ефективно працювати за рахунок штучного інтелекту. Цель проекту створити своєрідний банк, який буде використовувати переваги технології Blockchain і який не буде зачіпати звичайну банківську систему.
Доповнітельно платформа надасть доступ своїм користувачам до унікальних інвестиційних послуг. Платформа буде дотримуватися всіх можливих правил, щоб бути доступним для користувачів у всіх країнах світу. Можно буде брати в довго, якщо ви будете утримувати свої активи на платформі.
Платформа буде так само працювати як звичайна біржа криптовалют. На ней буде безліч криптовалютних пар, в тому числі і до фіатним грошам. Наприклад, BTC / USD. У проекті будуть свої власні платні рішення у вигляді дебетових карток і платіжних терміналів. Все це забезпечить максимальний рівень комфорту при роботі зі своїми заощадженнями.
Бозе токен можна буде мати як биткоін. Необхідно налаштувати майнинг на своєму обладнанні та отримувати прибуток за рахунок підтвердження транзакцій мережі. Ще дуже важливо, що на платформі буде створено альтернативний ринок, в якому буде безліч різних товарів. Это буде подобие амазону. Крупный интернет-гіпермаркет, який буде доставляти товари по всьому світу.
Полезные функции для інвесторів будуть працювати з використанням штучного інтелекту. Він буде аналізувати найбільш безпечні та ефективні варіанти інвестування та запропонувати їх користувачам.
Все эти функции будут находиться на одной платформе, в одной системе BitBose. Это будет очень удобно. Токени можна буде зберігати на спеціальній, безпечній кошельці, яка буде доступна для всіх популярних дешевих і мобільних платформ. Можна буде отримати доступ до нього з будь-якого пристрою, що має лише підключення до інтернету.
Преимущества
У кожного користувача платформи буде свій електронний менеджер (Спайк), який буде підказувати, що робити і допомогти вирішити різні проблеми, які виникають на платформі. Він буде навчатися за рахунок штучного інтелекту та машинного навчання, постійно вдосконалюючи свої можливості.
На платформі будуть відображатися тільки корисні та реальні новини. Експертна команда аналітиків буде відфільтрувати підроблені новини та надавати інформацію лише з достовірних джерел. Це буде прекрасно працювати в зв'язці з спайком, так як він буде аналізувати тільки реальні новини.
Робота на платформі може бути як з різними криптовалютами, так і з фіативними грошима. Це дуже актуально в поточному часі, тому що занадто мало бірж використовують фейт при торгівлі.
Как и в любом банке, в Bitbose будет функции накопления (вклад), всё будет аналогично банку. Засоби також будуть блоковані на певний проміжок часу. Плата за транзакції буде невеликою і гроші можна буде обналикати, перенести їх на свій рахунок.
Для власників токенов BitBose буде ще одна перевага. Комісія при торгівлі буде знижена на 50%. Важлива особливість, яку зараз впроваджує майже кожен проект. Так само токен буде торгуватися на різних криптовалютних платформах і таким чином збільшуватися в ціні, нагороджуючи своїх інвесторів прибулью.
ICO
Сьогодні як раз ідёт продажа токенов BOSE. Давайте розгляньте структуру ICO:
Всього випустять 300 мільйонів токенів.
210 мільйонів пойдут на публічне продаж.
Учредителі отримають свої 48 мільйонів токенів.
Для популярності проекту буде виділено 6 мільйонів токенів на базу програми.
І оставшиеся 36 мільйонів виділяються на маркетикг і радникам.
Прелпродажа і приватна продажа вже закінчені і зараз йдуть основна продажа. Она продовжиться до 30 ноября. Купити токени можна з 100 штук за ефір або биткоін.
М'який шапка проекту 5 мільйонів доларів. Уже майже собран.
Жорсткий ковпачок - 45 мільйонів доларів.
Текущий бонус 30% і далі він буде згодом зменшуватися. Поточна ціна токена всього 25 центів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Qiibee - децентрализованная платформа программ лояльности

Обзор Betrium- Ставки на спорт

BEVERAGE CASH